De omgeving

Als je in Rotterdam bent dan moet je eigenlijk de Markhal een keer gezien hebben. Deze overdekte markt bied zoveel leuke en lekkere activiteiten. Proef gerechten uit zo’n beetje alle windstreken. Ga lekker winkelen. En geniet van een gezellig dagje uit!

In Rotterdam en zin in een uitje voor het hele gezin? Dan is Diergaarde Blijdorp the place to be. In deze zeer gezellige en leuke dierentuin zijn genoeg activiteiten te vinden voor jong en oud. Denk o.a. aan het voeren van de dieren, van de ijsberen tot de haaien die je in de haaientunnels onderwater kan bekijken.

Wie kent de Erasmus Brug nou niet. De Erasmusbrug is de 3e brug over de Nieuwe Maas in Rotterdam. Op 4 september 1996 is de brug officieel geopend. Het hoogste punt is 139 meter. Met een doorvaarthoogte van het vaste gedeelte is 12,50 +NAP en de basculebrug is 3,70 +NAP. Het wegdek sluit aan op de Schiedamsedijk en Posthumalaan.

Op bezoek in Rotterdam? Dan mag je de Euromast zeker niet overslaan. Vanaf grote hoogte zie je de stad vanuit een uniek perspectief. Daarnaast kun je in de Euromast genieten van een heerlijk hapje en drankje. Je kant er zelfs overnachten in het hotel. Slaap op 100 meter hoogte!

Nog langer genieten van alles wat de wereldstad Rotterdam je te bieden heeft? Dan kun je overnachten in verschillende hotels waaronder het Bastion Hotel. Yeller Taxi Rotterdam brengt je ook graag naar deze hotels.

Behoefte aan medische hulp? Dan ben je bij het Erasmus MC Ziekenhuis in goede handen. Yeller Taxi Rotterdam brengt je veilig en comfortable naar het ziekenhuis en weer thuis. Indien je behoefte hebt aan hulp bij het in en uitstappen dan zal onze chauffeur van Yeller Taxi Rotterdam je daar graag in ondersteunen.